Setmanari d'informació local - 138 anys

Aquest dimecres es presenta la nova col·lecció Quaderns Ona Mediterrània – dBalears

31325

Aquest dimecres, 25 de juny a les 20.00 hores, a Can Alcover de Palma, es farà la presentació de la nova col·lecció 'Quaderns Ona Mediterrània – dBalears' que vol ser «una mostra del pensament mallorquí i de les Illes Balears del Segle XXI».

Es tracta d'una col·lecció de llibres uque anirà oferint recopilacions d'articles dels i les principals intel·lectuals de les Illes Balears que, d'una manera o una altra, estan relacionats amb el Diari de Balears o amb Ona Mediterrània. «Una col·lecció compromesa amb la llengua catalana i amb el pensament crític, el rigor intel·lectual, la reflexió, la creació i la llibertat d'expressió» segons els seus promotors.

El primer volum de la col·lecció és 'Tots els colors de la Llibertat' de Tomeu Martí i Florit. El llibre el formen una selecció d'articles publicats bàsicament a dBalears.cat. Tots els articles corresponen al període que va des de l'1 de juny de 2016 al 31 de desembre de 2018.

Joan Mir i Obrador diu al pròleg: «'Per ser un bon escriptor, cal tenir la dosi justa de mala llet', em deia Blai Bonet. Tomeu Martí és molt bona persona, però té la mala llet necessària per escriure molt bé.
En aquest recull hi ha articles antològics quant a estructura i lèxic. Quan l’autor es deslliura del sentit del deure, de l’obligació d’assumir el paper que el País li ha assignat, apareix l’escriptor notable que, a més d’instruir-nos i tocar-nos la consciència, ens regala en grau superlatiu el plaer de la lectura.»

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.