Setmanari d'informació local - 138 anys

Aixa-Llaüt diu que ja ha aplicat «mesures correctores» i que els alumnes «han manifestat penediment»

31321

El col·legi d'educació concertada Aixa-Llaüt ha indicat que ja ha aplicat «mesures correctores» als alumnes que es varen fer una foto realitzant la salutació nazi al costat de dues banderes d'Espanya --entre altres inscripcions, una d'elles tenia el símbol de Vox-- per a, posteriorment, publicar-la en xarxes socials.

Segons han indicat des del centre, «és un fet aïllat que no ha sortit del centre cap als alumnes». «No és propi del centre, ningú imparteix aquest tipus d'ideologia», han manifestat per a després afegir que «està prohibit fer apologia de qualsevol ideari polític o penjar banderes de cap mena».

A més, han remarcat que els alumnes «han manifestat penediment no només per la repercussió mediàtica si no pel fet en si». «Ho qualifiquen d'error molt greu», han indicat.

En aquest sentit, han explicat que els alumnes varen fer la salutació «de manera inconscient perquè no saben, pràcticament, ni què estan fent ni què significa».

Des del centre han explicat també que «l'ús de mòbils està totalment prohibit, encara que a vegades els colen».

Així mateix, han explicat que ja han parlat amb els alumnes i, principalment, amb les seves famílies i «s'han aplicat mesures correctores», encara que han precisat que no les faran públiques per a preservar la intimitat del menor.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.