Setmanari d'informació local - 138 anys

Inspecció Educativa investiga la salutació feixista d'un grup d'alumnes del col·legi Llaüt

31313

Inspecció Educativa del Govern realitzarà diferents gestions per investigar la foto difosa a través de xarxes i mitjans aquests dies on apareix un grup d'alumnes del col·legi Llaüt de Palma fent una salutació feixista i acompanyats de banderes d'Espanya.

Segons han informat, tècnics d'Inspecció Educativa assistiran a aquest centre concertat per a entrevistar-se amb el professorat i l'equip directiu i esclarir què ha passat. Després d'això, emetran un informe i determinaran si s'ha de prendre algun tipus d'actuació.

Per part seva, des del centre han explicat que els alumnes que es varen fer la foto que ha provocat la polèmica han demanat disculpes. En aquest sentit, expliquen que els alumnes han demanat perdó «al director i tota l'escola per un comportament del qual no s'asseguin orgullosos».

Des del centre, així mateix, han lamentat «profundament la desafortunada acció» d'aquests alumnes. «És impròpia de l'educació en valors democràtics que ens esforcem a transmetre'ls i contrària al nostre codi ètic», han assenyalat. Així mateix, han assegurat que prendran «les mesures oportunes, de caràcter educatiu i corrector, perquè no es repeteixin».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.