Setmanari d'informació local - 138 anys

Hila penja una bandera LGTBI al balcó de Cort i convida al col·lectiu a «desenvolupar la seva vida en llibertat»

31303

El batle de Palma, José Hila, ha penjat aquest dimarts la bandera LGTBI del balcó de l'Ajuntament de Palma amb motiu de l'Orgull 2019 i ha convidat a tots els membres del col·lectiu a «desenvolupar la seva vida en llibertat».

«A Palma estem orgullosos de l'Orgull i donam total suport des de Cort a l'associació LGTBI Ben Amics, per això ho hem declarat d'interès municipal i hem convertit Palma en una ciutat moderna de convivència», ha assenyalat en declaracions.

Així mateix, ha instat als ciutadans a ser «feliços com vulguin ser-ho sense que cap polític o institució els digui com han de viure les seves vides». Per part seva, el president de Ben Amics, Victor Robles, ha incidit que és «molt especial poder comptar amb un govern sensible amb les polítiques LGTBI» i ha celebrat que ara hi hagi «una àrea específica que articula polítiques concretes» sobre aquest tema.

«Cada any dedicam el dia a una reivindicació concreta i aquest any l'Orgull està dedicat a la reivindicació de les persones majors LGTBI i les seves necessitats», ha afegit. Finalment, Sonia Vivas, regidora de l'àrea de Justícia social, Feminisme i LGTB, s'ha mostrat «contenta» per aquesta celebració que suposa recordar a «tots aquells perseguits per estimar, voler i tenir construccions de vida amb persones del seu mateix sexe».

«Crec que estam en un moment històric en el qual l'odi creix cap a nosaltres però Palma ha resistit a l'odi, a la por, hem vençut, hem guanyat i el celebrarem amb magnificència aquest any», ha conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.