Setmanari d'informació local - 138 anys

Caramella posa en marxa un Verkami per «seguir creixent» després del 20è aniversari

31301

La revista de cultura popular dels Països Catalans, Caramella, celebra el seu 20è aniversari i ho fa amb un Verkami que suposi una campanya per «seguir creixent». «Han estat 20 anys d’intensa activitat que han permès fer realitat un projecte editorial per difondre, debatre i promoure la cultura popular des dels Països Catalans».

Des de Caramella han explicat que durant aquestes dues dècades, el projecte ha anat canviant fins a esdevenir un «referent en el sector, i més enllà, i consolidar un espai de confluència de moltes de les entitats, institucions i persones que es mouen, treballen i gaudeixen dels diferents àmbits que interrelacionen amb la idea de la cultura popular».

«Ara que arribem a aquesta xifra simbòlica de 20 anys, amb 40 números publicats semestre rere semestre, creiem que és un moment clau per fer realitat dues propostes: celebrar aquest aniversari tan rodó i fer un salt endavant per donar garanties de futur a la revista i a tot el projecte de Caramella».

Els objectius de la campanya són:

Ampliar el nivell de coneixement de Caramella(no creiem haver arribat al límit de subscriptors, col·laboradors i coneixedors)
Créixer en nombre de subscriptors (aspecte fonamental per poder seguir editant la revista)
Finançar les activitats relacionades amb aquest aniversari.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.