Setmanari d'informació local - 138 anys

UOB exigeix que es retiri el concert al col·legi on un grup d'alumnes ha fet una salutació feixista

31299

Unió Obrera Balear, sectorial d'Ensenyament, exigeix a la Conselleria que retiri el concert econòmic al col·legi Llaüt, on un grup d'alumnes s'ha fet una fotografia fent la salutació feixista que s'ha difós a les xarxes socials i mitjans de comunicació.

Segons han informat, els col·legis Aixa i Llaüt, vinculats a l'Opus, reben al voltant d'1,7 milions d'euros per un concert que la Conselleria ha demostrat que és «innecessari», i que ve imposat per sentències dels tribunals superior, suprem i constitucional.

«És intolerable que a les Balears, on fan falta com a mínim quinze nous centres públics, se subvencioni uns col·legis elitistes que segreguen per sexe, i on els alumnes honoren dins les aules el nazisme, que va provocar la segona guerra mundial amb la mort de seixanta milions de persones».
En aquest sentit han exigit, també, que inspecció educativa supervisi i faci un seguiment dels processos educatius que es desenvolupen als centres privats sostinguts amb fons públics, tal com és preceptiu segons el Programa d’Actuació per al curs 2018-2019 signat pel conseller Martí March, i sobre tot arran d'aquests fets.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.