Setmanari d'informació local - 138 anys

Des d’Aixa-Llaüt «lamenten profundament» la «desafortunada acció» dels alumnes i avisen que «prendrem les mesures oportunes»

31287

Contundent resposta des de la direcció del col·legi Aixa-Llaüt a la publicació d'una fotografia d'una vintena d'alumnes d'aquest centre fent la salutació feixista. A través del seu perfil oficial de Twitter i també a través d'una comunicació a la redacció de dBalears han dit que: «Des d'Aixa-Llaüt lamentem profundament la desafortunada acció que ha duit a terme aquest grup d'alumnes. No només perquè afecti la imatge i el bon nom de l'escola sinó perquè és impròpia de l'educació en els valors democràtics que ens esforcem per transmetre diàriament al nostre alumnat. Prendrem les mesures oportunes, de caràcter educatiu i corrector, perquè aquest tipus d'accions contràries al codi ètic del centre no es tornin a repetir.»

quan alguns twitaires els han demanat si no hi havia cap professor, la resposta per part del perfil oficial ha estat: «aquesta foto no l'ha fet ni distribuït cap membre del personal del centre, perquè es totalment contrària als nostres valors democràtics i el nostre codi ètic. L'enaltiment del feixisme no s'ensenya a les nostres classes».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.