Setmanari d'informació local - 138 anys

Més per Menorca donarà suport a Armengol a canvi «mesures beneficioses per Menorca»

31283

La presidenta del Govern en funcions, Francina Armengol, ha signat aquest dilluns un acord d'investidura amb MÉS per Menorca per obtenir els vots favorables de la formació en la sessió d'investidura dels dies 26 i 27 de juny a canvi de «mesures beneficioses per Menorca i les Balears».

«Sumam més escons a la majoria parlamentària per començar a treballar en un Govern que vol servir als ciutadans d'aquesta comunitat autònoma», ha explicat Armengol en declaracions als mitjans de comunicació. En aquesta línia, ha destacat «el compromís de treball constant de Més per Menorca durant els darrers quatre anys que ha possibilitat polítiques ambicioses per a Menorca en qüestions sanitàries i educatives», entre altres.

Preguntada pel paper que ocuparà la Cultura en el nou Govern, Armengol ha assegurat que aquesta àrea «ha estat prioritària» per a tots els partits que formen l''Acord de Bellver' i ha insistit que «seguirà ben representada» dins de l'Executiu. Josep Castells, de Més per Menorca, ha remarcat que, tot i haver signat aquest acord d'investidura, la seva formació continuarà amb «les mans lliures per poder defensar al Parlament totes les polítiques incloses en el programa del partit».

«Hi ha un compromís d'increment substancial de pressupost en educació, de considerar prioritària la ruta entre Menorca i Barcelona, ​​així com d'impulsar immediatament l'autorització ambiental integrada de la central tèrmica de Maó», ha conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.