Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern rep més de 1.000 peticions per a instal·lar plaques fotovoltaiques

31221

La Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat ha rebut durant aquest 2019 d'any més de 1.000 peticions per a instal·lar plaques fotovoltaiques, la qual cosa representa un 85 per cent més que en tot el 2018.

Segons ha informat la Direcció General d'Energia i Canvi Climàtic del Govern, es tracta d'una dada que posa de manifest l'aposta dels ciutadans de les Balears per l'autoconsum energètic.

Segons va explicar Xavier Vergés, Cap de la Secció d'Energies Renovables i Subvencions de la Direcció General d'Energia i Canvi Climàtic de la Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat, l'aposta per les energies renovables comença a despuntar a les Balears ja que en els pròxims anys es crearan prop d'un centenar de nous parcs fotovoltaics a les illes.

Aquesta és una de les conclusions que s'han donat en el marc de les tertúlies organitzades pel GOIB a través de la Direcció General d'Energia i Canvi Climàtic i el Consell Insular de Mallorca amb motiu de la Setmana Europea de l'Energia Sostenible, entre el 17 i 21 de juny.

La Setmana Europea de l'Energia Sostenible és una iniciativa de la Comissió Europea per a promoure que organitzacions públiques i privades desenvolupin activitats i esdeveniments que impliquin els ciutadans i als agents energètics cap a una transició energètica neta.

L'organització de les xerrades respon al compromís de les institucions de les Balears amb el medi ambient i el compliment del Pacte de Batles i Batlesses pel Clima i l'Energia i la Llei 10/2019, de 22 de febrer, de canvi climàtic i transició energètica.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.