Setmanari d'informació local - 138 anys

Les Balears tendran 30 inspectors educatius durant el proper curs

31213

El nou curs escolar 2019/20 comptarà amb una plantilla de 30 inspectors d'Educació a Balears, quatre a Eivissa, tres a Menorca i 23 a Mallorca, després del resultat de les oposicions a aquest departament que han finalitzat recentment.

Segons ha informat la Conselleria de l'àrea en un comunicat, així ho ha presentat aquest dijous el cap del Departament d'Inspecció Educativa, Antoni Arbós, en la Mesa Sectorial on s'ha concretat que del total, 26 tenen plaça definitiva i 4 són interins, xifra que representa l'11 per cent.

A més, Arbós ha destacat que en començar la legislatura hi havia 10 inspectors --2 a Eivissa, 0 a Menorca i 8 a Mallorca-- i, des de llavonces, que s'han celebrat dues oposicions en aquest cos, el 2017 i en 2019 fins a aconseguir la xifra actual. «Ara es compta amb el cos adequat d'inspectors per a les Illes», ha sostingut.

La Mesa d'aquest divendres també ha tractat l'esborrany de Resolució per la qual es convoca, per al curs 2019-2020, el procés d'adjudicació de places que afecta a les destinacions provisionals per als funcionaris de carrera docents sense destinació definitiva i als desplaçats per manca d'horari.

Així mateix, el procés també inclou als funcionaris docents als quals se'ls ha admès la sol·licitud de destinació en comissió de serveis, els funcionaris docents en pràctiques, i els aspirants a funcionaris interins docents en centres públics d'ensenyament no universitari.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.