Setmanari d'informació local - 138 anys

Docents participaran en un projecte d'educació ambiental per conscienciar els alumnes

31207

Docents de les Balears participaran durant el curs 2019-2020 en el projecte 'Naturalitza', l'objectiu del qual és incorporar de forma transversal temes com l'emergència climàtica, el consum responsable, la protecció de la biodiversitat o l'economia circular, en els continguts curriculars de primària.

Segons ha informat Ecoembes, un estudi de la Universitat Autònoma de Madrid assenyala que 'Naturalitza' augmenta l'afinitat cap al medi ambient i les creences ecològiques dels alumnes. Els docents que vulguin formar part del projecte encara poden registrar-se aquí.

Aquesta proposta pedagògica d'Ecoembes, l'organització mediambiental sense ànim de lucre que coordina el reciclatge d'envasos a l'Estat espanyol, fomenta la presència del medi ambient en el currículum escolar.

Per a això, es donarà suport als docents inscrits (d'un màxim de 500) oferint-los la formació i les eines necessàries per a integrar el medi ambient en els plans formatius dels centres de forma transversal i potenciar l'aprenentatge experiencial en contacte amb l'entorn natural.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.