Setmanari d'informació local - 138 anys

Bunyola acollirà una conferència de Manel Santana sobre la monarquia i la república

31195

Bunyola calenta motors pel referèndum sobre el model d'estat que acollirà aquest dissabte. I és que aquest divendres 21 (un dia abans de la consulta popular) s'ha organitzat una conferència a càrrec de l'historiador Manel Santana amb el títol 'República i monarquia. Reflexions i contextualització històrica d'ambdós models'. «Ho hem fet per contribuir al coneixement d'aquests dos models d'estat i poder-los debatre», ha apuntat l'organització.

També es comptarà amb la participació del músic Miquel Brunet. Aquest acte se celebrarà a l'Espai Climent Garau divendres 21 a les 19.30 hores. Dissabte dia 22 de juny se celebrarà el referèndum sobre el model d'estat com els que s'han duit a terme els darrers mesos a diferents municipis de Mallorca (Valldemossa, Esporles, Artà, Santa Maria, Palma, etc.)

El lloc de la celebració serà a les arcades de l'antic Mercat. Des de l'organització han informat que podran votar tots els majors de 16 anys entre les 9 i les 14 hores. Els resultats es faran públics en acabar el recompte, cap a les 14.30 hores. En aquest sentit, han recordat que es tracta d'una consulta simbòlica on els votants podran escollir entre dos tipus de model d’estat: Monarquia o República.

Aquests actes estan organitzats per un grup de veïnats del terme municipal de Bunyola, amb el suport d’Alternativa per Artà, Assemblea Popular de Porreres, Ateneu Popular d’Esporles, Ateneu de Pollença, Col·lectiu Es Fibló de Llubí, Independents d’Artà, La Valldemossa que Volem, Obra Cultura Balear, S’Ateneu Santa Margalida, i Volem Biniali-Sencelles-Ruberts-Jornets.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.