Setmanari d'informació local - 138 anys

La quarta edició del festival 'A jazz de mar' arriba a Portocolom amb més activitats i concerts que mai

31179

El festival 'A jazz de mar' de Portocolom presenta un cartell més complet que mai. Els concerts que d’ençà del 2016 se celebren al Mollet de’n Pereió enguany aniran a càrrec del quartet del trompetista Oscar Latorre (6 de juliol a les 20h.), del trio del saxofonista Gorka Benítez (6 de juliol a les 22h.) i de l’Alabaix Big Band, dirigida per Toni Vaquer (7 de juliol a les 22h.).

Com a novetat, l’organització ofereix un seguit d’activitats complementàries amb la voluntat de fer del festival una proposta integradora i d’apropar el jazz a nous col·lectius.

L’associació 'A jazz de mar' llança la primera edició del projecte Emergeix!, una plataforma que pretén impulsar la creació de projectes musicals de la mà d’artistes de Mallorca.

Enguany, l’associació ha concedit al guitarrista felanitxer Josep Munar l’oportunitat d’enregistrar un disc en directe amb una proposta de concert inèdita. Serà dia 5 de juliol a les 22h. al Mollet de’n Pereió.

Per tal d’acostar el jazz al jovent, enguany el festival proposa un taller musical dirigit per Toni Vaquer. Hi poden participar joves instrumentistes de 10 a 18 anys amb interès per la improvisació.

El Taller es farà els dies 2 i 3 de juliol a S’aula de música de Portocolom. Hi haurà una petita mostra d’allò que han après en un concert dia 4 de juliol a les 21h. a la Plaça Sant Jaume. A més dels concerts del Mollet, enguany el festival ofereix propostes musicals alternatives:

• Jam session amb la participació de Toni Mora (piano), Joan Garcies (contrabaix), Enric Fuster (bateria) i Joan Codina (trombó) (4 de juliol a les 22h. a Sa cova dets Ases).

• Festa de música electrònica amb TLKN’Electronica i Selima Sound (5 de juliol a les 00h a s’Altrebar).

• Ballada de swing amb Guillem Nadal (trompeta), Guillem Fullana (guitarra) i Juanan Torandell (contrabaix) (7 de juliol a les 20h. a les barraques del Mollet de’n Pereió).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.