Setmanari d'informació local - 138 anys

L'Ajuntament d'Eivissa presenta el nou repartiment d'àrees per als edils del PSIB i Unides Podem

31107

L'Ajuntament d'Eivissa ha presentat aquest dilluns el repartiment de les seves àrees de gestió, amb un equip de govern format per regidors del PSIB i d'Unides Podemos.

Segons ha informat el Consistori, Rafa Ruiz exercirà d'alcalde, mentre que Elena López serà la primera tinent de batle, a més de regidora d'Urbanisme, Vies Públiques i Esports.

El regidor d'Unides Podem, Aitor Morrás, serà el segon tinent de batle, a més d'encarregar-se de les àrees de Mobilitat, Habitatge, Sistemes d'Informació i Millora Contínua, Promoció Econòmica i Atenció a la Ciutadania.

Carmen Boned és la tercera tinent de batle i regidora de Benestar Social, Gent gran i Educació. Mentrestant, Pep Tur manté les àrees de Cultura i Patrimoni. Montse García dirigirà Participació Ciutadana, Transparència, Festes i Benestar Animal.

Per part seva, Jordi Salewski serà des d'ara l'edil de Medi Ambient i Transició Energètica i Dessiré Ruiz de Recursos Humans, Turisme i Comerç. A més, Rosa Rubio gestionarà Policia Local i Protecció Civil i Claudia Cotaina, Igualtat, Joventut, Normalització Lingüística i Cementiris.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.