Setmanari d'informació local - 138 anys

Hila decreta aquest dilluns el nomenament de les àrees a Cort

31105

El batle de Palma, José Hila, decretarà aquest dilluns el nomenament de les àrees municipals segons l'acord reeixit divendres passat entre les tres forces polítiques (PSIB, MÉS i Podem) que gestionaran l'Ajuntament de Palma de 2019 a 2023.

En aquest sentit, Hila ha assegurat que el repartiment d'àrees «assegura el compliment dels grans reptes de la legislatura», que estableix tres línies estratègiques, habitatge, mobilitat i sostenibilitat i lluita contra el canvi climàtic.

Més concretament, Joana Maria Adrover serà la primera tinent de batle i regidora de Seguretat Ciutadana; Francesc Dalmau portarà Mobilitat Sostenible (que inclou a les empreses públiques, EMT i SMAP); Angelica Pastor encapçalarà Infraestructures i la regidoria del Districte de Ponent i Adrián García gestionarà Economia, Hisenda i Innovació (que inclou IMI).

A més, Carmen Palomino portarà Funció Publica i serà portaveu adjunta del PSOE; Francisco Ducrós, que també serà portaveu del partit, tendrà Esports (que inclou IME); Ramon Perpinyà s'encarregarà Medi Ambient i Benestar Animal (que inclou Emaya) i, finalment, Elena Navarro portarà Turisme (que inclou Fundació365 i el Palau de Congressos), i Consum, així com la regidoria del Districte de Llevant.

Amb tot, Hila ha expressat que es renoven «pràcticament de forma íntegra» la gestió de les àrees, que, a excepció d'Adrián García, amb Economia i Hisenda, la resta d'àrees seran dirigides «per regidors diferents als que han gestionat aquestes responsabilitats durant la passada legislatura».

«Volem donar un impuls renovat en les àrees de gestió de l'Ajuntament amb un equip potent que combina experiència, renovació i solvència», ha conclòs Hila.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.