Setmanari d'informació local - 138 anys

Els Castellers de Mallorca elegeixen a Jordi Segura com nou cap de colla

31099
Jordi Segura és nomenat, per tercera vegada, cap de colla dels Castellers de Mallorca. | Castellers de Mallorca

Els Castellers de Mallorca han elegit aquest dissabte a Jordi Segura com a nou cap de colla. Tal com han explicat, serà l'encarregat de dirigir l'equip tècnic fins a finals de temporada, després que l'antiga Junta Tècnica, encapçalada per Bet Palou, dimitís el passat 23 de maig.

Segura va aconseguir imposar-se a l'altre candidat, Enric de la Calle, per només una diferència de quatre vots, aconseguint un total de 26, dels 52 electors totals, amb 2 vots nuls i 2 més en blanc.

Aquesta és la tercera etapa de Segura al capdavant de la colla de Ciutat. En el primer període (1998-2002) amb ell com a responsable tècnic els Castellers de Mallorca assoliren els primers castells de set alçades i aconseguiren fites destacades.

En una altra etapa d'un any i mig (2014-2015) els de la camisa grana descarregaren el 2de7, l'últim gran castell dels palmesans, en motiu de la seva Diada a la plaça de Cort. Així doncs, els de la camisa grana intentaran «remuntar» una temporada que se'ls «està resistint» més del que esperaven.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.