Setmanari d'informació local - 138 anys

Els clubs nàutics demanen ara a la UIB un estudi per a conèixer l'impacte del sector

31091
Els clubs nàutics demanen la UIB un estudi per a conèixer l'impacte econòmic del sector. | dBalears/Arxiu

L'Associació de Clubs Nàutics de Balears (ACNB) han acordat aquest divendres encarregar a la Universitat de les Illes Balears (UIB) un estudi sobre l'impacte econòmic de les 24 entitats sense ànim de lucre integrades en l'associació, segons ha informat l'entitat.

El president de l'ACNB, Miguel Suñer, ha sostingut que l'objectiu de l'informe seria el de donar a conèixer la feina dels clubs nàutics i quantificar el seu benefici. «Creiem que és hora de valorar la importància social i econòmica dels clubs, que també fomenten l'oci, l'esport i desenvolupa activitat turística», ha afegit.

Durant l'assemblea, a la qual també ha acudit el director general de ports i aeroports del Govern, Xavier Ramis, Suñer ha destacat la «bona sintonia» entre l'ACNB i l'equip directiu de Ports de Balears (Ports IB).

«Al llarg de l'última legislatura s'han atorgat les noves concessions dels clubs nàutics del Govern i confiem que els pròxims quatre anys ocorri el mateix amb els que depenen de l'Autoritat Portuària de les Balears», ha sentenciat Suñer.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.