Setmanari d'informació local - 138 anys

Hila (PSIB): «A Palma hi cabem tots, seré el batle de tothom»

31077
Hila ha rebut la vara de comandament de mans d'Antoni Noguera. | E.P.

José Hila (PSIB) ha assumit aquest dissabte la batlia de Cort i, després de rebre la vara de comandament a les mans d'Antoni Noguera, ha declarat que en el model ciutat de Palma «cabem tots» i ha assenyalat que serà el batle «de tothom».

Durant el seu discurs en el ple de constitució de l'Ajuntament de Palma, Hila ha agraït el suport de MÉS i d'Unides Podem en conformar els tres partits un 'bon equip'. Així mateix, en les seves paraules ha posat el focus en alguns dels eixos del programa de govern en Cort, com a polítiques centrades en habitatge per a «que tothom pugui accedir a una casa» i mobilitat sostenible per a «reduir la pressió de trànsit» a Palma.

La lluita contra el canvi climàtic, el foment del civisme o la diversificació econòmica de la ciutat a través de l'aposta tecnològica han estat unes altres de les claus de govern que el batle de Palma ha avançat. «El nostre model de ciutat està orientat a les persones», ha assenyalat.

A més, Hila també ha incidit en un model de ciutat basat en la «diversitat, pluralitat, igualtat, tolerància i feminista». «Un model de ciutat que no tingui por de mirar el seu passat per a tancar ferides», ha sostingut, en matèria de memòria històrica.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.