Setmanari d'informació local - 138 anys

El PSOE i Podem firmen un acord per governar Eivissa «amb polítiques progressistes»

31047

L'actual batle d'Eivissa, Rafael Ruiz, i el cap de llista d'Unides Podem, Aitor Morràs, han signat aquest migdia el document d'acords programàtics per a la pròxima legislatura a l'Ajuntament d'Eivissa.

Tots dos partits han destacat «el reforç de les polítiques orientades en les àrees de benestar social i habitatge» i en «la conversió de l'Ajuntament d'Eivissa en un agent actiu en la lluita contra el canvi climàtic».

A més, «es treballarà per a les persones de més edat així com per als més joves, s'apostarà pel transport públic, per la lluita contra la violència de gènere, es posarà en valor el patrimoni històric i cultural de la ciutat i s'acostarà l'administració al ciutadà», entre altres mesures que Unides Podem ha detallat.

L'actual batle, que demà tornarà a ser nomenat, ha assegurat que aquest pacte els «permetrà seguir amb les polítiques progressistes a Eivissa», recordant que «més de 6.000 persones varen confiar en les forces de progressos en les eleccions, i no podíem defraudar-les».

Per la seva part el regidor electe Aitor Morràs, qui ocuparà la segona tinença de batle, ha remarcat «la voluntat dels dos equips negociadors a arribar a un acord per a aconseguir una ciutat més amable per a viure, avançar en polítiques socials i de mobilitat, apostar per la cultura i per una administració al servei de la ciutadania».


Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.