Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS tendrà Model de Ciutat i una 'macroàrea' de Benestar Social i Cultura

31001

MÉS per Palma gestionarà durant la pròxima legislatura municipal la regidoria de Model de Ciutat i Habitatge Digne i, així mateix, una 'macroàrea' que inclourà Benestar Social, Cultura i Educació després d'un principi d'acord aconseguit amb el PSIB per a governar a l'Ajuntament de Palma.

A més, segons han informat fonts de MÉS, l'actual batle en funcions de Palma, Antoni Noguera, serà tinent de batle en el pròxim Consistori. El partit celebrarà aquest dijous a l'horabaixa una assemblea oberta per a ratificar aquest principi d'acord.

Més concretament, la 'macroàrea' serà liderada per Noguera que comptaria amb el suport de Llorenç Carrió en algunes àrees com a Cultura i Educació, per exemple. Model de Ciutat estarà encapçalada per l'actual presidenta en funcions de l'Empresa Municipal d'Aigua i Clavegueram de Palma (Emaya), Neus Truyol.

Podem, per part seva, ha obert aquest dijous una consulta a la seva militància de Palma sobre els possibles acords per a formar govern a l'ajuntament, a dos dies per a la celebració del ple de constitució.

En la consulta apareix la pregunta: «estàs d'acord amb que Podem s'integri en el govern municipal de Palma» al costat de PSIB i MÉS «si s'arriba a un acord d'investidura que respecti la representativitat de Podem respecte als resultats obtinguts?».

Segons han informat des de la formació, els militants poden participar en la consulta i votar fins divendres que ve 14 de juny a les 11.00 hores, quan oficialment es tancarà. En una entrevista a IB3 radio, Noguera ha sostengut que hi ha un principi d'acord, no només en àrees, «sinó també en contingut» com, per exemple, en la restricció del lloguer turístic en barris com El Molinar.

«Hem tengut l'autoria intel·lectual de model de ciutat que comencem a tenir. Volem una ciutat moderna, més eficient, més justa i europea», ha afegit Noguera. D'altra banda, Noguera ha sostengut que «no pensa que deixant de gestionar Emaya el partit es desfaci d'un problema». «Un projecte de vuit anys hauria plantejat un model de ciutat moderna», ha declarat.

Finalment, Noguera ha considerat que «alguns factors» han incidit en els seus resultats com, per exemple, l'autopista de Campos-Llucmajor, «crec que ens ha afectat com partit ecologista».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.