Setmanari d'informació local - 138 anys

L’STEI expressa el seu suport «a Toni Galmés i a la llibertat d'expressió»

30993

L’STEI Intersindical ha manifestat aquest dijous el seu suport al dibuixant manacorí Toni Galmés i al Govern davant l’amenaça de denúncia per part dels sindicats de policia en contra del Govern per haver subvencionat el llibre 'On és l’Estel·la'.

L’obra en qüestió és una publicació de caire satíric, destinada al públic adult, que repassa alguns dels episodis més rellevants del procés català, com les manifestacions de la Diada, el referèndum del primer d’octubre i la concentració davant del Departament d’Economia del 20 de setembre de 2017.

«Cal tenir en compte, a més, que la subvenció atorgada per l’Institut d’Estudis Baleàrics es va fer amb criteris objectius, ja que les bases no permeten ni supervisar ni censurar els continguts; ni per tant posar límits a la llibertat dels autors», ha remarcat.

L’STEI Intersindical ha explicat que rebutja qualsevol atac a la llibertat d’expressió i expressa, una vegada més, el seu «suport a la creació artística, en aquest cas cap a Toni Galmés, a qui es vol limitar, amb amenaces i denúncies, la seva llibertat creativa».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.