Setmanari d'informació local - 138 anys

Xavi Sarrià i El Cor de la Fera actuaran a les festes de Sant Marçal

30983

El recinte firal de la Verònica de Sant Marçal, a Marratxí, acollirà el 29 de juny un concert amb els grups Miaulos, Ses Bubotes, La Canción del Verano, Xavi Sarrià i El Cor de la Fera i un punxadiscs.

Aquest concert es farà en el marc de les Festes de Sant Marçal, que marquen l'inici de les revetles de l'estiu.

Xavi Sarrià i El Cor de la Fera

Xavi Sarrià va fundar amb un grup d'amics, a València l'any 1993, el grup que marcaria la seva vida: Obrint Pas.

S'inicià en aquest moment una llarga trajectòria participant en la batalla per a recuperar la música en català al País Valencià. Després dels exitosos discs 'Obrint Pas', 'Terra', 'La Flama' i 'En Moviment', el grup comença una aventura arreu d’Europa, Amèrica i Àsia i esdevé el primer en català en tocar en multitudinaris festivals internacionals. També participa en la Brigada Músics per Palestina amb Pau Alabajos, Cesk Freixas i Nabil en un viatge als territoris ocupats de Jerusalem, Nablús, Hebrón i Jenín. Fruït de tots aquests viatges naix el dic 'Benvingut al paradís'.

El 2011 Obrint Pas grava el seu darrer disc, 'Coratge', un disc-llibre que s’editarà també a Alemanya i al Japó i que els portarà a actuar a Estats Units i Mèxic. El 2013 Obrint Pas anuncia una aturada indefinida en una gira que acaba amb tres concerts consecutius en acústic al Teatre Principal de València.

Xavi Sarrià torna a la càrrega l'any 2017 en solitari amb 'Amb l’esperança entre les dents', una nova col·lecció de cançons amb les quals l’artista manté intacta la seva capacitat única per combinar emotivitat, compromís i personalitat. En directe Xavi Sarrià capitaneja El Cor de la Fera, una potent banda elèctrica que factura a la perfecció una combinació única de reggae, ska i música tradicional combinada amb apunts de hardcore i rock.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.