Setmanari d'informació local - 138 anys

Pimem demana «solucions» a Cort per a evitar el tancament del Mercat de Camp Redó

30981

El president de la Federació de la Petita i Mitjana Empresa de Mallorca (Pimem), Jordi Mora, ha demanat aquest dimecres «solucions» a l'Ajuntament de Palma per tal d'evitar el possible tancament del Mercat Municipal de Camp Redó el proper 31 de juliol, segons ha informat l'entitat en una nota.

«L'Ajuntament ha de ser una eina que ofereixi solucions als problemes diaris dels seus ciutadans, que protegeixi el comerç tradicional i de proximitat, com són els mercats municipals», ha explicat Mora.

Des de Pimem han atribuït a la «falta de suport» de Cort la reducció dels placers en el mercat i asseguren que als comerciants «els és impossible fer front a les exigències» de la nova adjudicació prevista per Cort.

«És inacceptable que s'exigeixin fins a gairebé 500.000 euros per a poder accedir a l'explotació de la superfície del mercat i 7.000 euros mensuals més entre tots els propietaris per al manteniment del mercat», ha censurat Mora, qui ha considerat que les condicions «no afavoreixen al desenvolupament i creixement de les pimes».

Per això, la federació ha demanat a Cort una remodelació del mercat històric i ha fet una crida perquè el consistori ajudi els comerciants perquè continuïn la seva activitat. «Hem de fomentar els nostres comerços tradicionals, defensar-los i cuidar-los. Si ells creixen, la nostra economia social creix», ha resolt Mora.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.