Setmanari d'informació local - 138 anys

Cs i PP pacten una coalició liderada per Tomeu Mulet a Sineu

30979

El PP i Cs han signat aquest dimecres l'Acord d'Estabilitat Política i de Govern per al poble de Sineu, un pacte de govern per als pròxims quatre anys. La signatura de l'acord s'ha duit a terme a la plaça de Sant Marc, després de l'aprovació del pacte de govern per part de les agrupacions locals d'ambdós partits.

L'acord està constituït per tres parts. Una secció programàtica, elaborada sobre les propostes de govern amb les que ambdues formacions polítiques es presentaren als comicis; una part centrada en la distribució competencial dels regidors i regidores que formaran part del govern en coalició; i una secció final de la col·laboració entre els partits.

Acord programàtic
El pacte inclou setze mesures programàtiques bàsiques a desenvolupar durant la pròxima legislatura, entre les quals destaquen la resolució del conflicte laboral que hi ha entre la Junta de Govern i la Policia Local, la revisió de la Relació de Llocs de Treball, la millora de la potabilitat de l'aigua, un pla de xoc de neteja, una reforma circulatòria ordenada, l'augment dels aparcaments i la millora del poliesportiu de Son Matgí i del cementiri, entre altres.

Coalició de govern
Els grups polítics que formen el pacte investiran al cap de la llista del PP, Tomeu Mulet, com a batle de Sineu. Mulet ostentarà la batlia durant tota la legislatura. L'acord també inclou la constitució d'una Junta de Govern en coalició, en la que Pere Joan Jaume, cap de llista de Cs, assumirà una tinent de batlia i les àrees d’Urbanisme i Infraestructures.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.