Setmanari d'informació local - 138 anys

Foment del Turisme: «Les algues mortes parasiten les persones i asfixien els peixos»

30967

«Les algues mortes són tòxiques i produeixen males olors». «Les algues mortes parasiten les persones i asfixien als peixos». «La mar produeix moltes algues perquè està contaminada». Amb aquests tres lemes, Foment de Turisme de Mallorca ha criticat aquest dimecres a sa Ràpita «la deixadesa i l'abandonament» que sofreixen algunes platges.

«Manifestam la nostra profunda preocupació pels esdeveniments que estan succeint a la nostra illa, que perjudiquen la imatge i el bon nom de Mallorca i poden posar en perill el futur del nostre model econòmic basat en l'activitat turística», han alertat des de l'entitat.

Així, s'han referit a l'abandonament de platges, al comportament «incívic» d'alguns visitants, l'acumulació de residus o la venda ambulant com a elements preocupants que han atribuït a la «falta de vigilància i control policial i a l'escàs o nul interès» de les institucions.

«Denunciam la irresponsabilitat que suposa que, a aquestes dates, avançada ja la temporada turística, ens trobem amb l'acumulació de residus de tota índole que fan impracticable el bany a les persones residents i visitants sense que ningú es preocupi de la seva retirada», han afegit. Així mateix, Foment del Turisme de Mallorca ha considerat que s'ha de fer «tot el possible» per mantenir les infraestructures turístiques en un estat «impecable».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.