Setmanari d'informació local - 138 anys

L'actor mallorquí Toni Gomila, nominat en els Premis Butaca de Teatre de Catalunya

30965

L'actor i dramaturg mallorquí Toni Gomila ha estat nominat en la categoria de Millor actor de repartiment pel seu paper en 'La bona persona de Sezuan' en els Premis Butaca de Teatre de Catalunya, segons ha informat la productora Produccions de Ferro.

L'actor manacorí competeix en la categoria amb Quim Àvila (nominat pel seu paper en Ángeles a Amèrica), Quimet Pla (Travy), Sergi Torrecilla (L'omissió de la família Coleman) i Enric Auquer (La reina de la bellesa de Leenane). En aquest sentit, el públic pot votar on-line als nominats fins al 7 de juliol.

Des de Produccions de Ferro han assenyalat que aquesta és la segona ocasió en la qual Gomila rep una nominació en els Premis Butaca, ja que en 2013 ja ho va ser gràcies al seu paper en l'obra 'Acorar'.

Cal recordar que els premis Butaca, que aquest any celebren la seva 25 edició, són els guardons de referència a Catalunya des de 1995 i un dels primers premis de teatre triats per votació popular. La gala de lliurament dels Premis Butaca 2019 es realitzarà el 14 de juliol en el Mercat dels Flors de Barcelona.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.