Setmanari d'informació local - 138 anys

El Teatre del Mar reuneix aquest dissabte les cinc actrius que han interpretat 'Hannah dels tres països'

30945

El Teatre del Mar de Palma acull aquest dissabte a les 19 hores l'obra 'Hannah dels tres països' amb les cinc actrius que al llarg de la gira han estat protagonistes, Kelly Martínez, Carol Suárez, Patricia Morales, Alba Flor i Núria Fiol.

Amb aquesta obra han dut a terme més de 150 funcions arreu de l'Estat, a més de 13 províncies i, per a celebrar-ho, s'han reunit les cinc actrius en una funció «única i molt especial».

La producció dirigida a tots els públics, té com a tema la migració, la multiculturalitat, la xenofòbia i el respecte a l'altre, amb una atenció especial també a la igualtat de gènere. Així, explica les històries de tres dones joves de països diferents que es veuen obligades per diverses motivacions a abandonar els seus llocs d'origen.

La historia de cada una d'elles és contada i interpretada per les tres actrius i narrada escènicament a partir d'elements purament teatrals com el Clown, el bufó, la màscara i el teatre d'objectes. Un format teatral obert a elements simbòlics, absent d'acritud però sense defugir cap dels temes més controvertits.

La funció forma part del programa 'Migracions', un projecte de treball d'inclusió social des del Teatre que se centra principalment en la vulnerabilitat social que pateixen les persones migrades i es tracta d'una col·laboració entre el Teatre del Mar i l'Obra Social 'la Caixa'.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.