Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS i PSIB arriben a un acord de governabilitat a Montuïri

30919

MÉS per Montuïri i PSIB-PSOE han arribat a un acord de governabilitat a l'ajuntament de la localitat, i pel qual Joan Verger (MÉS) tornarà a ostentar la batlia, i el socialista Toni Miralles serà el primer tinent de batle i regidor d'Educació i Participació Ciutadana.

Segons ha informat el PSIB-PSOE en un comunicat, d'aquesta manera, l'actual batle del municipi, amb aquest acord els dos partits donaran continuïtat al govern progressista de l'Ajuntament de Montuïri per segona legislatura consecutiva després de 28 anys de governs de dretes, amb la diferència que aquesta vegada els socialistes s'incorporaran a l'equip de govern.

En aquest sentit, Joan Verger ha apuntat que l'acord a què han arribat amb els socialistes de Montuïri serà «la manera de reforçar la majoria i tenir un equip de govern més representatiu».

Per la seva banda, Toni Miralles ha declarat que aquesta legislatura havien de donar un pas endavant i formar part de l'equip de govern «donant visibilitat de govern als nostres votants».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.