Setmanari d'informació local - 138 anys

Actúa registrarà una PNL per a demanar la il·legalització dels ultracatòlics 'Valores en Baleares'

30917

Actúa Balears ha indicat aquest dimarts que està preparant una Proposició no de Llei per a sol·licitar al Parlament la il·legalització de l'organització ultracatòlica 'Valores en Baleares'.

Segons han assenyalat en un comunicat, registraran en els pròxims dies aquesta iniciativa «en defensa dels drets fonamentals i de les minories». Així, instarà la Cambra a prendre en consideració la il·legalització d'aquesta entitat que consideren que vol «destruir la societat de la convivència mitjançant discursos d'odi que vulneren sistemàticament els drets fonamentals de les minories».

La membre d'Actúa i primera candidata trans de les Balears, Martina Gual, ha explicat que en la seva formació no es quedaran «amb els braços plegats» i ha avançat que, davant cada acció de «polítiques del terror» de 'Valores en Baleares', «li seguirà una reacció democràtica per la tolerància i la inclusió de totes les persones».

Sobre 'Valores en Baleares', Gual ha apuntat que mai no ha llegit «tantes barbaritats i mentides juntes» i ha declarat que aquesta entitat «no sap distingir la identitat de gènere, de l'expressió de gènere, del sexe biològic i de l'orientació sexual».

«La interpretació injusta que fan els ultres de la Constitució espanyola, atacant l'Estat de les Autonomies per a justificar el seu plantejament jurídic, no només és inadmissible, i no procedeix, sinó que incorre en un desconeixement absolut de la mateixa Constitució», conclou Actúa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.