Setmanari d'informació local - 138 anys

La compositora Maria del Mar Bonet, el director Rafa Cortés o l'ambaixador Jorge Dezcallar, entre els signants del 'Manifest contra els megacreuers'

30911
Vint-i-sis personalitats reconegudes de diversos sectors han fet públic aquest dimarts el seu suport al 'Manifest contra els megacreuers' promogut per un conjunt d'entitats ciutadanes. Des del món de la cultura, l'arquitectura, l'hostaleria, l'acadèmia o la diplomàcia han volgut posicionar-se així en contra d'un model que consideren «insostenible i no desitjable» per a Palma.
Signen el manifest artistes mallorquins de renom com la cantant i compositora Maria del Mar Bonet, el director de cinema Rafa Cortés o l'escriptora Carme Riera; i d'altres personalitats de fora de Mallorca però amb una vinculació gran amb l'illa, com el dramaturg i exdirector del Teatre Nacional de Catalunya, Sergi Belbel, o l'ambaixador Jorge Dezcallar. També s'hi han sumat empresaris com Biel Huguet, Pablo Carrington o Antoni Obrador.
Aquestes personalitats encapçalen la firma del 'Manifest contra els megacreuers', a partir d'ara disponible online per a l'adhesió de tota la ciutadania a través de la plataforma europea We Move: https://you.wemove.eu/campaigns/signa-el-manifest-contra-els-megacreuers.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.