Setmanari d'informació local - 138 anys

El 'Dinar per la Llengua' se celebrarà al juny a Porreres

30907

L'ONG del català Plataforma per la Llengua compleix enguany 25 anys i ho celebra amb la convocatòria dels 'Dinars per la Llengua', amb paelles arreu dels Països Catalans.

«Són molts anys els que hem estat treballant per la defensa del català i la promoció del seu ús social. I també treballant en xarxa, amb vosaltres. Amb socis, voluntaris, entitats, associacions de veïns, administracions i escoles de la comarca, creant sinergies per afavorir que el català sigui la llengua comuna i de cohesió social mitjançant l'organització de diverses activitats. Per això, i per seguir cuidant la llengua, us convidem a tots a celebrar plegats aquests anys», ha explicat l'entitat.

Ara per ara, han celebrat els 'Dinars per la Llengua' a l'Alguer, Sabadell, Barcelona, Castelló i València i tenen previst continuar amb Esparreguera, Mataró, Porreres, Vilafranca de Conflent i Vall-de-Roures.

La data per a Porreres és el 29 de juny i es farà al Parc de n'Hereveta. En aquesta ocasió es comptarà amb vermut musical amb l'actuació de Xanguito Quartet a les 12 h i un dinar de paella a les 14 h.

La Plataforma per la Llengua ha habilitat un formulari per a inscriure-s'hi així com el correu electrònic 25anys@plataforma-llengua.cat per a proposar més pobles o ciutats on celebrar el 'Dinar per la Llengua'.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.