Setmanari d'informació local - 138 anys

Els ultracatòlics de Valores en Baleares registren una Proposició no de Llei per a derogar la Llei LGTBI

30879
HazteOir i Valores en Baleares

L'organització ultracatòlica Valores en Baleares ha registrat una Proposició no de Llei (PNL) al Parlament en què insta la cambra autonòmica a derogar la Llei LGTBI ja que consideren que «vulnera el principi d'igualtat i contradiu l'article 149.1 de la Constitució espanyola en envair competències estatals», segons ha informat l'entitat en una nota.

En aquest sentit, Valores a Baleares es justifica en l'article de la Constitució espanyola que diu que l'Estat té «competència exclusiva» sobre la regulació de les condicions bàsiques que garanteixin la igualtat de tots els espanyols en l'exercici dels drets i deures constitucionals.

«És jurídicament inadmissible que una comunitat autònoma envaeixi aquestes competències i estableixi una regulació pròpia, ja que seria com admetre que al nostre territori nacional determinades persones puguin tenir més drets que altres segons el territori en què es troben», han sostengut.

L'entitat ha considerat que l'esmentada Llei, aprovada amb un ampli consens del Parlament al maig de 2016, suposa «una mofa, una autèntica burla i una difamació» a la Constitució espanyola.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.