Setmanari d'informació local - 138 anys

El Gremi de Llibreters tanca la millor Fira del Llibre de Palma dels darrers quatre anys

30877

El Gremi de Llibreters de Mallorca ha tancat la millor Fira del Llibre de Palma dels darrers quatre anys, des que se celebra al Passeig del Born. La fira s’ha dut a terme entre el 31 de maig i el 9 de juny, organitzada pel Gremi de Llibreters de Mallorca, amb el patrocini del departament de Cultura i Esports del Consell de Mallorca. El programa ha inclòs més de cent activitats, entre presentacions i signatures, organitzades juntament amb les llibreries participants.

Destaquen entre les activitats amb més públic les presentacions d’’Estels encesos’, de Pere Estelrich, que ha estat el llibre més venut en català; la de Brigitte Vasallo amb ‘Pensamiento monógamo. Terror poliamoroso’ i Javier Castillo, amb centenars de persones que feren més de tres hores de cues perquè els signàs la seva darrera novel·la ‘Todo lo que sucedió con Miranda Huff’.

Fonts del Gremi de Llibreters valoren el bon ambient durant els deu dies de fira i la resposta del públic a les activitats programades que han estat molt diverses i han atret a molt de tipus de públic i han ajudat a l’augment generalitzat de vendes.

Els llibres més venuts en català han estat, per aquest ordre:

  1. ‘’Estels encesos’, de Pere Estelrich, Documenta Balear 2. ‘La cosina gran’, de Laura Gost, de l’editorial Lleonard Muntaner 3. ‘Estimada Formentera, de Feliu Renom, editada per l’autor.

Els llibres més venuts en castellà han estat, per aquest ordre:

  1. ‘Oriente’, de José Carlos Llop, Editorial Alfaguara 2. ‘Largo pétalo de mar’, d’Isabel Allende, d’editorial Plaza & Janés 3. ‘Pensamiento monógamo. Terror poliamoroso’, de Brigitte Vasallo, de l’editorial La oveja roja.

Els llibres infantils més venuts han estat:

  1. ‘El secret del drac de na Coca’, de Melicotó, editat per Saïm Edicions 2. ‘El monstre rosa’, d’Olga de Dios, d’editorial Estrella Polar 3. ‘Diario de Rowley’, de RBA Libros.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.