Setmanari d'informació local - 138 anys

Bauzá apareix a una jura de bandera per a civils vestit de militar

30873

José Ramón Bauzá duu el camí de convertir-se en una caricatura de si mateix. Aquest diumenge ha participat a l'acte de jura de bandera per a personal civil, vestit de militar.

En el seu compte de Twitter, l'expresident del Govern i actual eurodiputat, va expressar la seva emoció per acudir a aquesta cita: «Avui ha estat la tradicional Jura Civil de Bandera que es realitza amb motiu de la commemoració del Dia de les Forces Armades. Malgrat que assistesc a Jures amb freqüència per a mi, com podeu comprovar, la d'aquest matí ha estat particularment especial».

La piulada està il·lustrada amb quatre fotografies, entre les auls, una amb el Comandant General de les Balears, Juan Cifuentes.

L'exèrcit espanyol ha ocupat el Parc de la Mar de Palma per fer-hi la jura de bandera per a personal civil que té com a objectiu «permetre que els espanyols, sense voler vincular-se a les Forces Armades amb un caràcter professional, puguin manifestar el seu compromís amb la defensa d'Espanya, prestant el jurament o promesa davant la Bandera».

Només unes 500 persones han participat de l'acte. Han mostrat el seu compromís amb el regne d'Espanya besant les banderes del Regiment d'Infanteria Palma 47 i de la zona de la Guàrdia Civil a Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.