Setmanari d'informació local - 138 anys

Els partits del Pacte estudiaran un document programàtic i preveuen abordar l'organigrama a partir de dilluns

30833

PSIB, MÉS i Podem estudiaran aquest cap de setmana un document programàtic de cara a un nou pacte per a formar Govern i, si aquest text rep el vistiplau de tots els interlocutors, començaran a parlar de l'organigrama de l'Executiu a partir del dilluns.

Segons han informat fonts pròximes a les negociacions, els equips negociadors han sortit de l'última reunió amb un document fruit de la posada en comú dels programes electorals dels tres partits. Aquest text no inclou res relacionat amb la composició de l'Executiu.

La reunió ha acabat cap a les 14.00 hores. Els representants polítics han acordat donar-se aquest cap de setmana per a estudiar el document i tornaran a citar-se el dilluns per a veure si hi ha un principi d'acord.

El document inclou mesures plantejades pels diferents partits en campanya, amb polítiques en matèria d'educació, habitatge, salut i altres àmbits, com a millores per a l'etapa educativa 0-3, la creació d'un observatori per a controlar els preus de l'habitatge i impuls a la promoció d'habitatges protegits.

Si el document no aconseguís el vistiplau dels equips, es continuarà negociant per a modificar-lo, però si obté llum verda per part de tots els partits, es passarà a parlar de l'organigrama del Govern.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.