Setmanari d'informació local - 138 anys

GxF i MÉS acorden sumar esforços en les negociacions dels pactes per a formar governs «estables i progressistes»

30829

Els partits progressistes de les Balears han acordat sumar esforços en les negociacions de possibles pactes, segons ha explicat Gent per Formentera.

Segons han informat, a Mallorca s'han reunit amb MÉS per Mallorca i MÉS per Menorca per a «analitzar i avaluar conjuntament els resultats electorals i compartir informacions i estratègies de cara a les negociacions». La seva intenció és formar governs «estables i progressistes» a les institucions on els tres partits estaran representats.

En la trobada també s'han constatat «algunes incoherències» que tenen lloc en les negociacions, com que en un dels consells, segons han recordat, el PSOE «consideri lògica la seva presidència, malgrat ser la segona força en vots».

També s'ha pogut constatar que els partits tenen en total 7 diputats al Parlament, oferint estabilitat a un govern progressista. Així, han reiterat la importància d'arribar a acords «raonables i coherents». Els partits constituiran un comitè amb els coordinadors o secretaris generals de cada partit per a intercanviar informació relacionada amb les negociacions en els diferents governs. Ara Eivissa serà convidat a sumar-se a aquest comitè.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.