Setmanari d'informació local - 138 anys

El PP diu que «no hi hauria cap problema» perquè Cs ostentés una vicepresidència al Consell d'Eivissa

30809

El candidat del PP al Consell d'Eivissa, Vicent Marí, ha reconegut aquest divendres que «no hi hauria cap problema» perquè Ciudadanos ostentés una vicepresidència a la institució, tot i que aquesta decisió no està tancada, i ha afegit que la seva intenció és «arribar a un acord de màxima confiança i lleialtat mútua per tenir un govern estable tota la legislatura».

Marí ha explicat que amb Ciudadanos ha mantengut «converses informals» pel que no està tancada aquesta possibilitat, en cas d'arribar a un pacte entre ells.

Molt aviat, segon ha avançat, començaran les reunions per abordar «qüestions més concretes». Així mateix, el popular no ha descartat haver de governar en minoria «perquè és una opció».

Per ara, ha insistit, l'objectiu és entendre's amb Ciudadanos i aconseguir una estabilitat en el govern i que aquest «no estigui sempre pendent d'acords puntuals que provoquen que la gestió sigui més lenta».

Marí ha descartat pensar en «línies vermelles» a l'hora de pactar amb Ciudadanos «perquè les coses s'han de parlar i negociar i arribar a acords estables».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.