Setmanari d'informació local - 138 anys

Hila considera que els creuers de Palma «no són un problema»

30799

El candidat del PSIB a l'Ajuntament de palma, José Hila, ha assegurat al programa 'Al Dia' d'IB3 que no veu que hi hagi tants problemes amb els creuers a Palma, «ja que molt poques vegades coincideixen set creuers al port el mateix dia». «Això passa d'una manera molt puntual», ha apuntat.

Demanat per l'estudi publicat aquest passat dimarts que contstata que Palma és la segona ciutat europea més contaminada per les emissions de creuers, Hila ha dit que s'hauria de fer una línia elèctrica que comunicàs el port amb el centre per poder reduir l'emissió dels transports que s'estan utilitzant ara.

Cal recordar que recentment, el director general de Ports, Xavier Ramis, ha reconegut que els creuers ja són un problema a les Balears, i que el Govern plantejarà la possibilitat de desviar-los a altres zones.

Així i tot, Hila no veu necessari desviar els creuers a altres ports de les Illes, però ha remarcat que el partit fa una aposta per regular el flux de turistes que arriben a Palma en els creuers. «Els turistes han de ser distribuïts per diferents zones de l'illa» i ha assenyalat que «hem d'apostar perquè els creuers no només arribin a l'estiu».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.