Setmanari d'informació local - 138 anys

Son Reus registra les xifres més baixes d'entrada d'animals vagabunds

30789

Les dades d'entrades i sortides del Centre Sanitari Municipal de Protecció Animal dels primers cinc mesos de l'any confirmen una evolució positiva en la disminució del nombre d'entrades a Son Reus de cans i moixos vagabunds.

Segons ha informat Cort, aquest descens respon a diversos factors. En primer lloc, a l'augment de la consciència ciutadana cap a la tinença responsable, un fet general que es dóna en centres de Mallorca.

D'altra banda, s'ha produït un augment de la implantació del xip obligatori, sobretot en el cas dels cans. A més, gràcies a la tasca constant de les voluntàries autoritzades de colònies felines, a Son Reus es practiquen al voltant de 600 esterilitzacions anuals.

El nombre d'adopcions es manté estable en relació a altres anys. Desgraciadament, alguns animals allotjats a Son Reus passen mesos en el centre abans de ser adoptats. Amb l'objectiu d'incentivar l'adopció dels cans més veterans, el dissabte, entre les 09.30 i les 12.00 hores desfilaran 22 gossos en el Centre Sanitari Muncipal de Protecció Animal.

Un grup de prop de 40 voluntaris de l'associació 'Peluditos' de Son Reus i altres entitats han organitzat per novena vegada la desfilada amb l'objectiu que la majoria siguin adoptats i puguin tenir una nova llar.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.