Setmanari d'informació local - 138 anys

El llibre 'Palma, un altre temps. 60 anys mirant Ciutat' de Torrelló recopila el millor de la seva visió de Palma

30783

'Palma, un altre temps' és el sisè llibre de fotografia de Torrelló, tota una institució en el món de la premsa gràfica de Mallorca. Aquesta obra, editada per Dolmen amb el suport de la Conselleria de Cultura del Govern de les Illes Balears, a través de l’Institut d’Estudis Baleàrics (IEB), recull una selecció de 120 fotografies d’entre 3.100 imatges i suposa la culminació de tota la seva trajectòria.

La publicació està centrada principalment en la vida de Palma des del 1963 fins al 2003, llevat de 5 imatges que formen part de la trajectòria de Joan Llompart Coll i de les quals no s’ha volgut despendre. Amb anterioritat ha publicat 'Mallorca, l'illa de les estrelles'; 'La Soledat, anys 50' (el barri on va néixer); 'Treinta años creciendo en Mallorca del Príncipe Felipe'; '50 anys de futbol a Mallorca'; i 'Calvià ahir'.

Els nostàlgics, curiosos i amants de la fotografia, aquest divendres 7 de juny a les 19 hores a Can Balaguer, a Palma, podran gaudir d’una ocasió única per descobrir les imatges que han il·lustrat Palma els darrers 60 anys.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.