Setmanari d'informació local - 138 anys

El carrer Blanquerna celebra aquest dissabte el Dia del Medi Ambient

30781

L'Ajuntament de Palma i Emaya col·laboren amb l'Associació de Veïns de Santa Pagesa per celebrar aquest dissabte el Dia del Medi Ambient al carrer Blanquerna, que aquest any registra un rècord de participació amb 58 entitats i més de 30 activitats.

Des del consistori, han explicat que es tracta de la setena edició d'aquesta celebració, ja consolidada i tot un referent en la celebració d'aquest dia mundial i en la difusió d'iniciatives, entitats i productes sobre el medi ambient.

Cort assenyala que aquesta celebració compte any rere any amb molt bona acollida per part dels veïns i molta participació de tota la ciutat. «És un dels principals esdeveniments de caràcter ambiental de Palma», han assegurat.

En concret, l'Ajuntament de Palma i Emaya col·laboren en aquest acte, en tasques organitzatives, de difusió, aparcament per als participants, entre d'altres. Així mateix, hi haurà paradetes informatives i activitats de les àrees d'Ecologia, Mobilitat i d'Emaya.

No obstant això, Cort ha volgut remarcar que el dia no seria possible sense l'impuls de l'Associació de Veïns de Santa Pagesa, responsable de l'organització.

Segons han destacat, han aconseguit unir entitats ecologistes, veïnals, institucions, artesans i empreses, així com activitats per donar a conèixer temes relacionats amb el medi ambient i les bones pràctiques ambientals. Entre altres activitats, se celebraran tallers de reciclatge, mercat de segona mà, bicicletada, jocs, contacontes, teatre i música.

Pel que fa a les institucions, hi haurà llocs de les àrees d'Ecologia i de Mobilitat de l'Ajuntament de Palma i d'Emaya, així com el departament de Medi Ambient del Consell de Mallorca i de la Conselleria de Medi Ambient.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.