Setmanari d'informació local - 138 anys

El cicle de música 'Inclàssic' aposta pels joves compositors i intèrprets de Mallorca

30771

El cicle de música 'Inclàssic', que tendrà lloc dissabte que ve 8 de juny en el claustre de Sant Domingo, apostarà pels joves compositors i intèrprets de Mallorca.

Segons ha informat l'Ajuntament d'Inca, es tracta d'un festival que, durant el mes de juny, oferirà una programació per a facilitar l'acostament de diferents tendències musicals a la població d'Inca.

El tinent de batle de Cultura, Antoni Rodríguez, la regidora delegada del Conservatori municipal, Maria Antònia Sancho, i el director de l'ens musical, Marcel·lí Minaya, han presentat els concerts que es podran gaudir durant el mes de juny.

Els alumnes de l'Escola Municipal de Música Antoni Torrandell d'Inca participaran en aquest festival, en la seva vuitena edició, de manera simultània amb altres 100 concerts realitzats per més de 5.000 estudiants d'escoles de música en 100 racons de Catalunya i les Balears.

A les 19.00 hores els 5.000 músics interpretaran alhora la cançó 'Fins que arribi l'alba' en honor als padrins de l'esdeveniment d'aquesta edició, 'Els Catarres'.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.