Setmanari d'informació local - 138 anys

Noguera adverteix al PSIB que la modificació del Segon Cinturó és «clau» per a poder pactar

30761

El batle en funcions de Palma i portaveu de MÉS per Palma, Antoni Noguera, ha advertit al PSIB que, entre altres qüestions, la modificació en el traçat del Segon Cinturó és «clau» per a poder arribar a acord de governabilitat a la ciutat.

Noguera ha assenyalat que el PSIB en el Consell de Mallorca i al Parlament «han de tenir clar» que hi ha qüestions de la ciutat que afecten nivell insular i autonòmic que «són clau» per als acords de governabilitat a Palma.

En una publicació en el seu mur de Facebook, Noguera ha assenyalat que, respecte a la política de carreteres, s'ha d'eliminar el tram cinc del Segon Cinturó i pacificar el tram u.
A més, considera que cal exigir al Govern espanyol «de forma clara» el pagament íntegre de la nova depuradora.

També diu que s'ha d'incloure en els acords de governabilitat del Govern qüestions «ja acordades a Palma» com el sostre turístic de creuers i la limitació del preu dels lloguers en zones d'emergència habitacional. Així mateix, veu necessari dur a terme un «front comú» dels partits d'esquerres per a exigir a l'Estat la derogació de la Llei Montoro, que és «el principal problema dels ajuntaments».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.