Setmanari d'informació local - 138 anys

Els Premis Rosa Bueno 2019 es lliuraran aquest diumenge al teatre Catalina Valls

30759

La gala de lliurament dels Premis Rosa Bueno tendrà lloc aquest diumenge 9 de juny a les 18 hores al Teatre Municipal Catalina Valls. L’acte comptarà amb poesia a càrrec de Margalida Followthelida, guanyadora del Campionat Nacional de Poetry Slam, i la representació de l’obra de teatre “Viajeros de la diversidad” a càrrec del Cor Son Dameto (AV de Son Dameto) i Des-Estable Teatre (taller de l’AV de Son Rapinya). Les entrades a la gala són lliures i es podran recollir a taquilla a partir d’una hora abans de l’inici de l’acte.

El jurat dels Premis escollí les figures a distingir entre 14 candidatures presentades i diumenge es lliuraran els premis a les següents entitats:

a) Premi a l’impuls a la participació ciutadana com a eina de transformació social dotat amb 2.500 euros: Associació de Veïns Nova Son Roca

b) Premi a l’impuls a la participació juvenil dotat amb 2.500 euros: Associació de Veïns Secar de la Real

c) Premi a l’impuls a la participació de sectors socials vulnerables o en risc d’exclusió social dotat amb 2.500 euros: batucada de nins i nines de Son Gotleu “Colomets per la Pau”.

Els premis Rosa Bueno distingeixen així mateix la trajectòria d’una persona en matèria de participació ciutadana i reforç del teixit associatiu. Enguany la figura que escollí el jurat fou Alexandre Segura Camacho, qui fou batle del barri del Molinar i dedicà molts esforços a treballar en la inclusió social. Segura fou també el fundador de l’Associació de Veïns “Bogar i Ciar” del Molinar i impulsà multitud de lluites ciutadanes. Lluità per la legalització de les Associacions de Veïns l'1976/77. Com a membre de la junta directiva de la Federació d’Associació de Veïns de Palma va participar activament en la recuperació de la festa del Diumenge de l’Àngel i la Nit de Sant Joan.

Cal recordar que els Premis Rosa Bueno a la participació ciutadana es recuperaren l’any passat per part de l’àrea de Participació Ciutadana i Coordinació Territorial amb l’objectiu de contribuir a visibilitzar la feina que fan les entitats de Palma, recordar la figura de la líder veïnal Rosa Bueno i ajudar a enfortir el teixit veïnal de la ciutat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.