Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern enviarà els certificats oficials de català per primera vegada per correu electrònic

30741

Aquests dies s’està enllestint la tramesa dels certificats oficials de coneixements de llengua catalana que expedeix la Conselleria de Cultura, Participació i Esports del Govern corresponents a la convocatòria de gener de 2019.

La Resolució final d’aptes de la convocatòria de proves de gener de 2019 es va publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears del passat 14 de maig i ara correspon expedir els diplomes corresponents. La novetat és que, per primera vegada, els diplomes es faran arribar per correu electrònic als destinataris.

Els certificats emesos, que estan signats digitalment, es faran arribar a les persones que els han obtengut durant la primera quinzena de juny mitjançant la bústia titols@dgpoling.caib.es.

D’aquesta manera, a més de simplificar les tasques administratives, s’aconseguirà reduir notablement el temps de recepció dels diplomes per part de les persones interessades. Cal tenir en compte que, fins ara, els diplomes s’imprimien i es recollien presencialment als diferents punts de recollida de cada illa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.