Setmanari d'informació local - 138 anys

Pimem considera «positiu» que es mantenguin les xifres d'ocupació de 2018

30713

El president de la Petita i Mitjana Empresa de Mallorca (Pimem), Jordi Mora, ha valorat positivament el descens de les xifres de l'atur en aquest darrer mes de maig respecte al mateix període de temps del passat 2018.

Segons ha informat Pimem en un comunicat, Mora ha assenyalat que aquest mes de maig «reflecteix realment l'estat ocupacional de les Balears» i ha destacat que «és positiu que es mantenguin les mateixes xifres d'ocupació que l'any passat».

Les dades aportades pel ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social mostren que les Balears ha experimentat un descens de l'atur en un 0,44 per cent interanual en el darrer mes de maig, 171 persones menys.

«Aquesta xifra reflecteix que ens movem amb dades similars als de 2018. Mantenim una xifra semblant tot i els efectes negatius externs i per tant hem d'estar contents», ha assegurat Mora.

En aquesta línia, ha detallat que «el Brexit o el ressorgiment d'antigues potències turístiques del Mediterrani són algunes d'aquestes externalitats que per norma general influeixen en l'ocupació d'una comunitat».

Per això, Pimem assegura que les Balears poden estar davant d'una temporada turística «similar a la de 2018, si atenem a les xifres d'ocupació».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.