Setmanari d'informació local - 138 anys

'La vida espera' de Jaume Miró guanya el primer Concurs de Textos Teatrals En Vi-u

30705

El passat dissabte el museu de Can Prunera acollí la presentació dels textos guardonats en la primera edició d'aquest certamen organitzat per l'Associació Cultural Arrel'ART.

Vint obres optaren al premi i foren valorades per part del jurat que designà 'La vida espera' com el millor text de microteatre.

El jurat també elegí les dues obres finalistes, 'Fumata Blanca' d'Aina de Cos i 'Liquidació' d'Albert Pijuan, que es publicaran conjuntament amb l'obra guanyadora en un llibret.

L'acte comptà amb la presència de Maria Ignàsia Pérez, membre del jurat, que va donar a conèixer els noms dels guardonats i de Joan Manuel Grande, director d'U Energia, que com a representant de l'empresa col·laboradora aportà el premi de 500 € a l'autor del text seleccionat.

Cal recordar que l'obra guanyadora es veurà representada el proper mes d'agost en la 4a edició del cicle En Vi-u, Tast d'Arts Escèniques a Sóller, conjuntament amb propostes de circ, dansa, música i teatre.

Jaume Miró

És Llicenciat en Filosofia, Postgraduat en Filosofia contemporània i Especialista Universitari en Guió i Produccions de Continguts Televisius. Com a guionista i dramaturg s’ha format en diferents cursos impartits per José Sanchis Sinisterra, Syd Field, la factoria de comèdia The Second City, Albert Boadella o David Harrower. Ha escrit les obres teatrals Diari d’una miliciana (Premi Teatre Principal de Palma 2012), Dels llargs camins (Premi millor espectacle i Premi millor text 2014 dels Teatres Públics de les Illes Balears), Les cançons perdudes (2018), entre d'altres. Ha estat també creador i codirector del documental Milicianes (2018). Així mateix, és autor de diferents obres de teatre infantil i autor i director d’obres per a diferents edicions de Microteatre i Teatre Breu a les Balears. El 1999 va fundar la companyia Noctàmbuls.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.