Setmanari d'informació local - 138 anys

Música i literatura per celebrar el 25è aniversari del Cercle d'Economia de Mallorca

30697

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports conjuntament amb el Cercle d'Economia de Mallorca presenten el dimarts els primers actes del cicle cultural 'Un mar de cultures', amb motiu de la celebració del 25 aniversari del Cercle.

Segons ha informat la Conselleria, participaran en la presentació la consellera de Cultura, Participació i Esports, Fanny Tur, l'escriptora mallorquina Carme Riera, l'escriptor grec Petros Márkaris, el cantautor empordanès Josep Tero, i el vicepresident del Cercle, Bartomeu Llinàs.

Aquest cicle cultural del Cercle s'inicia amb la conferència 'Escriure i viure al costat del Mediterrani', de Carme Riera, a l'hotel Valparaiso de Palma a les 19.30 hores, per a aprofundir en la influència del mar Mediterrani en diversos escriptors.

L'endemà, Petros Màrkaris impartirà en la Fundació Sa Nostra de Palma, a les 19.30 hores, la conferencia-col·loqui 'La Grècia de Petros Màrkaris', que serà traduïda i conduïda pel professor i membre de l'Acadèmia d'Atenes, Eusebi Ayensa.

Per a tancar l'acte intervendrà el cantautor Josep Tero, qui acompanyat pel músic Josep María Borràs, presentarà el seu disc 'Kavafis en concert', en el qual ha musicat poemes de Konstantinos Kavafis (1863-1933), el gran poeta en llengua grega de l'edat contemporània. Aquest acte compta amb la participació de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.