Setmanari d'informació local - 138 anys

El pàrquing exprés de la Terminal de sortides de l'Aeroport de Palma entra en funcionament aquest dimarts

30693

El servei de pàrquing exprés per acompanyar passatgers a l'Aeroport de Palma situat en la planta exterior de sortides de la terminal entrarà en funcionament a partir d'aquest dimarts, segons ha informat Aena.

Es tracta d'un aparcament per a estades curtes, gratuït els primers 15 minuts i amb una capacitat de 62 places, quatre de les quals es destinen a persones amb mobilitat reduïda (PMR). Segons ha explicat Aena, l'objectiu de l'estacionament és reordenar els vials per a aconseguir una millora en el trànsit rodat i evitar embussos.

Així, l'Aeroport ha instal·lat tres barreres d'accés a l'aparcament, on el conductor del vehicle recollirà automàticament un tiquet i, si aquest no roman més de 15 minuts, podrà sortir del mateix de forma gratuïta i sense haver de validar-lo. A més, l'aparcament estarà vigilat a través d'un sistema de càmares de 24 hores.

6.670 places d'aparcament

L'Aeroport de Palma disposa de 6.670 places d'aparcament distribuïdes en el pàrquing general, el preferent, l'exprés d'arribades, el de sortides i el de llarga estada.

Segons ha recordat Aena, els aparcaments han renovat recentment els equips electrònics per a millorar el servei, com el pagament mitjançant dispositius mòbils o millores en el servei de reserves a través de la web d'Aena.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.