Setmanari d'informació local - 138 anys

Més per Menorca opta per anar al 'grup mixt', no entrar al Govern i negociar la investidura

30675
Imatge de l'assemblea de Més per Menorca celebrada aquest cap de setmana. | Més per Menorca

Més per Menorca ha celebrat aquest cap de setmana una assemblea en la qual ha aprovat, per majoria, que els dos diputats al Parlament, Josep Castells i Patrícia Font, vagin al grup mixt, que compartiran amb la diputada de Junts x Formentera.

Segons els ecosobiranistes, d'aquesta manera, «es descarta la incorporació dels dos diputats menorquinistes al Grup de Més per Mallorca, la qual cosa era una opció plantejada». El fet implica, alhora, que «la formació menorquinista no optarà a entrar al Govern».

L'assemblea, tal com han explicat, ha cregut «més adient» aquesta opció pel fet de poder fer «una feina més eficient» al Parlament i «més visible» pel que fa a la defensa dels temes menorquins.

La Comissió Executiva seguirà treballant els punts i temes més importants per plantejar davant la investidura de la presidenta del Govern balear. Pel que fa al Consell insular, la formació entrarà en negociacions «ben aviat». L'assemblea no descarta més reunions per decidir aquests acords de govern insular.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.